Micael Warg

Stockholms län

Information

830125-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Micael Warg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Micael Warg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sundbyberg som är den kommunen som Micael Warg finns i.

Micael Warg har varit registrerat sedan 2007-05-23 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-04-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Micael Warg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-04-19.

Micael Warg är och det finns flera verksamheter i Sundbyberg som också är .

Firmatecknare för Micael Warg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Micael Warg så kan ni göra det på telefon genom 073-5381699 eller genom brev på följande adress:

Grafiskt material, texter och musik.

Det finns olika personer som har en koppling med Micael Warg och det är Warg, Micael Erik Farid som är född 1983 och har titeln Innehavare av enskild firma,