Sofies Näringscenter

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sundbyberg och Sofies Näringscenter är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Sofies Näringscenter är ett av dem. Statusen för Sofies Näringscenter är att Bolaget är aktivt.

Sofies Näringscenter är ett Enskild firma och skapades 2006-05-19. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där företaget finns i jobbar för att företag som Sofies Näringscenter ska trivas.

Sofies Näringscenter är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-20. I Sundbyberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Erbjuda tjänster inom friskvård och kostrådgivning till både förtag och privatpersoner.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sofies Näringscenter är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-20.

Idag är Sofies Näringscenter och det finns flera företag som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Sofies Näringscenter så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-295588.

.

De som är på något sätt har med Sofies Näringscenter är Andersson, Emma Sofie Jannike som är född 1983 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Sofies Näringscenter har 830323-XXXX som sitt organisationsnummer.