Zebylon Media

Stockholms län

Information

850401-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Zebylon Media. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Zebylon Media är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sundbyberg som är den kommunen som Zebylon Media finns i.

Zebylon Media har varit registrerat sedan 2008-12-05 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-12-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Zebylon Media så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-12-10.

Zebylon Media är och det finns flera verksamheter i Sundbyberg som också är .

Firmatecknare för Zebylon Media är följande:

Vill ni komma i kontakt med Zebylon Media så kan ni göra det på telefon genom 070-8622821 eller genom brev på följande adress:

Mediaproduktion, film- och videoproduktion, grafisk formgivning, efterbearbetning av film, video och stillbilder, och musikproduktion.

Det finns olika personer som har en koppling med Zebylon Media och det är Mild, Nils Sebastian som är född 1985 och har titeln Innehavare av enskild firma,