AUWÅ WIDBORG & ÅKERBLOM HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Sundbyberg och AUWÅ WIDBORG & ÅKERBLOM HANDELSBOLAG är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och AUWÅ WIDBORG & ÅKERBLOM HANDELSBOLAG är ett av dem. Statusen för AUWÅ WIDBORG & ÅKERBLOM HANDELSBOLAG är att Bolaget är aktivt.

AUWÅ WIDBORG & ÅKERBLOM HANDELSBOLAG är ett Handelsbolag och skapades 1986-06-09. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som AUWÅ WIDBORG & ÅKERBLOM HANDELSBOLAG ska trivas.

AUWÅ WIDBORG & ÅKERBLOM HANDELSBOLAG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Sundbyberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bokförings- och revisionsverksamhet samt konsultverksamhet inom databranschen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att AUWÅ WIDBORG & ÅKERBLOM HANDELSBOLAG är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är AUWÅ WIDBORG & ÅKERBLOM HANDELSBOLAG och det finns flera bolag som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med AUWÅ WIDBORG & ÅKERBLOM HANDELSBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-291264.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

De som är på något sätt har med AUWÅ WIDBORG & ÅKERBLOM HANDELSBOLAG är Widborg, Hans Urban Züdoff som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Åkerblom Widborg, Anette Elisabeth som är född 1948 och har titeln Bolagsman, .

AUWÅ WIDBORG & ÅKERBLOM HANDELSBOLAG har 916507-4908 som sitt organisationsnummer.