FPC-Ekonomikonsult Handelsbolag

Stockholms län

Information

FPC-Ekonomikonsult Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sundbyberg som är den kommunen där FPC-Ekonomikonsult Handelsbolag finns. I Sundbyberg så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. FPC-Ekonomikonsult Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket FPC-Ekonomikonsult Handelsbolag har haft sedan 1997-01-01. FPC-Ekonomikonsult Handelsbolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till FPC-Ekonomikonsult Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Lingonbackarna 11, 142 64, Trångsund men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7711162.

Sundbyberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

FPC-Ekonomikonsult Handelsbolag har idag 916601-2923 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för FPC-Ekonomikonsult Handelsbolag

Konsultverksamhet inom bokföring, redovisning, data, kursverksamhet och flyg.

I FPC-Ekonomikonsult Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Forsell, Maria Carina som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Forsell, Per Erik Åke som är född 1970 och har titeln Bolagsman, .