SVENSK FINSK BOKFÖRINGSSERVICE HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

SVENSK FINSK BOKFÖRINGSSERVICE HANDELSBOLAG hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sundbyberg som är den kommunen där SVENSK FINSK BOKFÖRINGSSERVICE HANDELSBOLAG finns. I Sundbyberg så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. SVENSK FINSK BOKFÖRINGSSERVICE HANDELSBOLAG tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. SVENSK FINSK BOKFÖRINGSSERVICE HANDELSBOLAG har funnits sedan .

Vill ni skicka post till SVENSK FINSK BOKFÖRINGSSERVICE HANDELSBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till Snickarv. 1, 746 93, Bålsta men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-981056.

Sundbyberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

SVENSK FINSK BOKFÖRINGSSERVICE HANDELSBOLAG har idag 916605-9072 som sitt organisationummer.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG är den som för stunden ansvarar för SVENSK FINSK BOKFÖRINGSSERVICE HANDELSBOLAG

Ekonomisk och juridisk rådgivning samt bokföringsverksamhet

I SVENSK FINSK BOKFÖRINGSSERVICE HANDELSBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är BOMAN, TEA ULLA MARIA som är född 1958 och har titeln Bolagsman, MIETTINEN, HEIKKI MATTI som är född 1957 och har titeln Bolagsman, .