Pro Tech IT Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Sundbyberg och Pro Tech IT Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Pro Tech IT Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Pro Tech IT Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Pro Tech IT Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1986-11-05. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Pro Tech IT Handelsbolag ska trivas.

Pro Tech IT Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Sundbyberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom databranschen samt andra typer av IT-tjänster såsom utbildning, installationer samt driftkörning av IT-system och affärsutveckling med hjälp av IT.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Pro Tech IT Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Pro Tech IT Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Pro Tech IT Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6282700.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

De som är på något sätt har med Pro Tech IT Handelsbolag är Rystedt, Eva Birgitta som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Rystedt, Jan Bertil som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Rystedt, Karl Kristoffer Robin som är född 1982 och har titeln Bolagsman, .

Pro Tech IT Handelsbolag har 916608-0722 som sitt organisationsnummer.