SUNDBYBERG MÖBELVERKSTAD HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Sundbyberg och SUNDBYBERG MÖBELVERKSTAD HANDELSBOLAG är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och SUNDBYBERG MÖBELVERKSTAD HANDELSBOLAG är ett av dem. Statusen för SUNDBYBERG MÖBELVERKSTAD HANDELSBOLAG är att Bolaget är aktivt.

SUNDBYBERG MÖBELVERKSTAD HANDELSBOLAG är ett Handelsbolag och skapades 1987-03-05. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där företaget finns i jobbar för att företag som SUNDBYBERG MÖBELVERKSTAD HANDELSBOLAG ska trivas.

SUNDBYBERG MÖBELVERKSTAD HANDELSBOLAG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Sundbyberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Tapetserare, renovering av möbler

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SUNDBYBERG MÖBELVERKSTAD HANDELSBOLAG inte är momsregistrerat.

Idag är SUNDBYBERG MÖBELVERKSTAD HANDELSBOLAG och det finns flera företag som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med SUNDBYBERG MÖBELVERKSTAD HANDELSBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av Malak Shabo ensam..

De som är på något sätt har med SUNDBYBERG MÖBELVERKSTAD HANDELSBOLAG är Gawrieh, Abed-Alkarim som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Shabo, Malak som är född 1949 och har titeln Bolagsman, .

SUNDBYBERG MÖBELVERKSTAD HANDELSBOLAG har 916614-1896 som sitt organisationsnummer.