DJURAGENTUREN LIMELIGHT ANIMALS HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

DJURAGENTUREN LIMELIGHT ANIMALS HANDELSBOLAG hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sundbyberg som är den kommunen där DJURAGENTUREN LIMELIGHT ANIMALS HANDELSBOLAG finns. I Sundbyberg så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. DJURAGENTUREN LIMELIGHT ANIMALS HANDELSBOLAG tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket DJURAGENTUREN LIMELIGHT ANIMALS HANDELSBOLAG har haft sedan 1994-01-01. DJURAGENTUREN LIMELIGHT ANIMALS HANDELSBOLAG har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till DJURAGENTUREN LIMELIGHT ANIMALS HANDELSBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till Vreten, 741 95, Knivsta men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 018-388380.

Sundbyberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

DJURAGENTUREN LIMELIGHT ANIMALS HANDELSBOLAG har idag 916625-9177 som sitt organisationummer.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG är den som för stunden ansvarar för DJURAGENTUREN LIMELIGHT ANIMALS HANDELSBOLAG

Tillhandahålla och förmedla djur, människor och föremål som modeller för foto, film, video, reklam och utställningar. Utbildning och utveckling inom personal-, frisk- och hälsovårdsområdet. Försäljning, import, export av djur och hälsoprodukter. Avel och djuruppfödning samt idka därmed förenlig verksamhet.

I DJURAGENTUREN LIMELIGHT ANIMALS HANDELSBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindh, Annika Margareta Cecilia som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Östberg, Bo som är född 1957 och har titeln Bolagsman, .