SW-Fastighetsservice Kommanditbolag

Stockholms län

Information

SW-Fastighetsservice Kommanditbolag är en verksamhet som finns i Sundbyberg. I SW-Fastighetsservice Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wallin, Lars Roland som är född 1959 och har titeln Komplementär, Myrman, Fredrik Björn Johan som är född 1975 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med SW-Fastighetsservice Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå SW-Fastighetsservice Kommanditbolag på telefon 08-989099.

Fastighetsskötsel och fastighetsreparationer

Idag är SW-Fastighetsservice Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

SW-Fastighetsservice Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Sundbyberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

SW-Fastighetsservice Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och SW-Fastighetsservice Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SW-Fastighetsservice Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären ensam.

SW-Fastighetsservice Kommanditbolag har 916633-2057 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.