bonklart Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Sundbyberg och bonklart Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och bonklart Handelsbolag är ett av dem. Statusen för bonklart Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

bonklart Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1991-11-29. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som bonklart Handelsbolag ska trivas.

bonklart Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-02. I Sundbyberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Import, export och försäljning av kläder, livsmedel, skor, maskiner såsom markvibrationer, sågar för asfalt, betong, tegel, sten och kakel, betongslipmaskiner Utrustning såsom kranar, hissar, ställningar och arbetsplattformer. Utrustning för industriella ändamål i den mekaniska branschen såsom bänksvarvar, fräsmaskiner, slipmaskiner och kompressorer. Lastbilar samt lokalvårdentreprenör.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att bonklart Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är bonklart Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med bonklart Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-361274.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med bonklart Handelsbolag är Cancino Sepulveda, Freddy Rodemil som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES, Candia Cares, Ricardo Bernabe som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES, .

bonklart Handelsbolag har 916638-3480 som sitt organisationsnummer.