FAVERITAS HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

916640-9673 är organisationsnummer för verksamheten FAVERITAS HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FAVERITAS HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sundbyberg som är den kommunen som FAVERITAS HANDELSBOLAG finns i.

FAVERITAS HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1992-07-14 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för FAVERITAS HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

FAVERITAS HANDELSBOLAG är och det finns flera verksamheter i Sundbyberg som också är .

Firmatecknare för FAVERITAS HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

Vill ni komma i kontakt med FAVERITAS HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 08-6242270 eller genom brev på följande adress:
Ljungv. 6, 182 79, Stocksund

Konsultation och utbildning inom juridik och ekonomi

Det finns olika personer som har en koppling med FAVERITAS HANDELSBOLAG och det är Dahlquist-Sjöberg, Lars Anders som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Lindquist, Zarie Fatima Kristina som är född 1966 och har titeln Bolagsman,