ANIMAKONCEPT HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

ANIMAKONCEPT HANDELSBOLAG hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sundbyberg som är den kommunen där ANIMAKONCEPT HANDELSBOLAG finns. I Sundbyberg så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. ANIMAKONCEPT HANDELSBOLAG tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. ANIMAKONCEPT HANDELSBOLAG har funnits sedan .

Vill ni skicka post till ANIMAKONCEPT HANDELSBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till Råstensg. 10, 172 70, Sundbyberg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Sundbyberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

ANIMAKONCEPT HANDELSBOLAG har idag 916643-3236 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -Larsson Bahr, Boel Elisabet är den som för stunden ansvarar för ANIMAKONCEPT HANDELSBOLAG

Medicinskt och socialt utrednings- och behand- lingsarbete samt förvärv och försäljning av fastigheter för utveckling av verksamheten

I ANIMAKONCEPT HANDELSBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson Bahr, Boel Elisabet som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Larsson, Ebba Maja Linnea som är född 1987 och har titeln Bolagsman, Larsson, Tove Ulrika Eugenia som är född 1978 och har titeln Bolagsman, .