Stable Flying Profit Handelsbolag

Stockholms län

Information

Stable Flying Profit Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sundbyberg som är den kommunen där Stable Flying Profit Handelsbolag finns. I Sundbyberg så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Stable Flying Profit Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Stable Flying Profit Handelsbolag har haft sedan 1994-01-01. Stable Flying Profit Handelsbolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Stable Flying Profit Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Örsvängen 15, 174 51, Sundbyberg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-281536.

Sundbyberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Stable Flying Profit Handelsbolag har idag 916645-1113 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Stable Flying Profit Handelsbolag

Avel, uppfödning samt tävlingsverksamhet med travhästar.

I Stable Flying Profit Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergqvist, Thorgiel Walentin som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Markusson, Leif Egard som är född 1939 och har titeln Bolagsman, Svensson, Lars Olov Torsten som är född 1955 och har titeln Bolagsman, .