Sundbybergs Sportfiske Center Handelsbolag

Stockholms län

Information

Sundbybergs Sportfiske Center Handelsbolag är en verksamhet som finns i Sundbyberg. I Sundbybergs Sportfiske Center Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lager, Kristian Erik som är född 1970 och har titeln Bolagsman, Törnqvist, Johan Patrik som är född 1968 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sundbybergs Sportfiske Center Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Sundbybergs Sportfiske Center Handelsbolag på telefon 08-289623.

Handel med fiskeredkskap och sportartiklar.

Idag är Sundbybergs Sportfiske Center Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Sundbybergs Sportfiske Center Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Sundbyberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Sundbybergs Sportfiske Center Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sundbybergs Sportfiske Center Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sundbybergs Sportfiske Center Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Sundbybergs Sportfiske Center Handelsbolag har 969600-7310 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.