Stall Annorlunda Handelsbolag

Stockholms län

Information

Stall Annorlunda Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sundbyberg som är den kommunen där Stall Annorlunda Handelsbolag finns. I Sundbyberg så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Stall Annorlunda Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har ej F-skatt. Stall Annorlunda Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Stall Annorlunda Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Svartviksslingan 73, 167 38, Bromma men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-283215.

Sundbyberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Stall Annorlunda Handelsbolag har idag 969602-2731 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -Gunnarsson, Inge Allan Manfred är den som för stunden ansvarar för Stall Annorlunda Handelsbolag

Tävlingsverksamhet med och avel av hästar.

I Stall Annorlunda Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gunnarsson, Inge Allan Manfred som är född 1934 och har titeln Bolagsman, Johansson, Gunnel Margareta som är född 1943 och har titeln Bolagsman, .