London Design Handelsbolag

Stockholms län

Information

London Design Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sundbyberg som är den kommunen där London Design Handelsbolag finns. I Sundbyberg så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. London Design Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket London Design Handelsbolag har haft sedan 1996-01-01. London Design Handelsbolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till London Design Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-7838560.

Sundbyberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

London Design Handelsbolag har idag 969610-7821 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för London Design Handelsbolag

bedriva byggverksamhet inom hem och fritidsprodukter.

I London Design Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Franc, Tomas Marcus Eugén som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Romppainen, Oiva Johannes som är född 1954 och har titeln Bolagsman, .