Leif Jettman Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Sundbyberg och Leif Jettman Kommanditbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Leif Jettman Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Leif Jettman Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Leif Jettman Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1994-12-29. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Leif Jettman Kommanditbolag ska trivas.

Leif Jettman Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Sundbyberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet och försäljning av hårdvara och programvara inom databranschen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Leif Jettman Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Leif Jettman Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Leif Jettman Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54088933.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Leif Jettman Kommanditbolag är Jettman, Leif Wilhelm som är född 1961 och har titeln Komplementär, Jettman, Camilla Marie Sophie som är född 1961 och har titeln Kommanditdelägare, .

Leif Jettman Kommanditbolag har 969611-3191 som sitt organisationsnummer.