O-Hem Service och hantverk Handelsbolag

Stockholms län

Information

O-Hem Service och hantverk Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sundbyberg som är den kommunen där O-Hem Service och hantverk Handelsbolag finns. I Sundbyberg så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. O-Hem Service och hantverk Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket O-Hem Service och hantverk Handelsbolag har haft sedan 1996-01-01. O-Hem Service och hantverk Handelsbolag har funnits sedan och 2006-02-02 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till O-Hem Service och hantverk Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ridv. 15 A, 174 57, Sundbyberg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-6404117.

Sundbyberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

O-Hem Service och hantverk Handelsbolag har idag 969627-7566 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen är den som för stunden ansvarar för O-Hem Service och hantverk Handelsbolag

Hushållsnära tjänster, trädgårdsarbete, barntillsyn, hushållsarbete och renovering.

I O-Hem Service och hantverk Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Karl Jimmy Sigvard som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Olsson, Susanne Elisabeth som är född 1963 och har titeln Bolagsman, .