Fisk & skaldjursbilen i Sverige Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Fisk & skaldjursbilen i Sverige Kommanditbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sundbyberg som är den kommunen där Fisk & skaldjursbilen i Sverige Kommanditbolag finns. I Sundbyberg så finns det många olika Kommanditbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Fisk & skaldjursbilen i Sverige Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och bolaget har F-skatt vilket Fisk & skaldjursbilen i Sverige Kommanditbolag har haft sedan 2007-01-25. Fisk & skaldjursbilen i Sverige Kommanditbolag har funnits sedan och 2007-03-15 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Fisk & skaldjursbilen i Sverige Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till SKVADRONSBACKEN 46 2 TR, 174 47, Sundbyberg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6600023.

Sundbyberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Fisk & skaldjursbilen i Sverige Kommanditbolag har idag 969644-6211 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -komplementären är den som för stunden ansvarar för Fisk & skaldjursbilen i Sverige Kommanditbolag

Försäljning av fisk och skaldjur samt därmed förenlig verksamhet.

I Fisk & skaldjursbilen i Sverige Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Firouzbakhsh, Shahin som är född 1984 och har titeln Komplementär, Zahi, Adil som är född 1973 och har titeln Kommanditdelägare, .