Hallonbergen Rissne Trafikskola Handelsbolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva trafikskoleverksamhet, konsultverksamhet inom utbildning, produktion av läromedel, handel med och uthyrning av fordon, handel med värdehandlingar och fastigheter samt idka film- och videoproduktion jämte därmed förenliga verksamheter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hallonbergen Rissne Trafikskola Handelsbolag vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Sundbyberg så är Hallonbergen Rissne Trafikskola Handelsbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sundbyberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sundbyberg och i Stockholms län. Redan 1997-11-18 så skapades Hallonbergen Rissne Trafikskola Handelsbolag och verksamheten är har F-skattsedel Hallonbergen Rissne Trafikskola Handelsbolag har haft det sedan 1998-01-01.

Hallonbergen Rissne Trafikskola Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

969644-9405 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sundbyberg.

Just nu är Hallonbergen Rissne Trafikskola Handelsbolag och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Hallonbergen Rissne Trafikskola Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 08-6280015 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hallonbergen Rissne Trafikskola Handelsbolag är Skog, Alina som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Skog, Lars Henrik som är född 1956 och har titeln Bolagsman, .