Bröderna Eks Bygg o Smide Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Sundbyberg och Bröderna Eks Bygg o Smide Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bröderna Eks Bygg o Smide Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Bröderna Eks Bygg o Smide Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Bröderna Eks Bygg o Smide Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1998-04-30. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bröderna Eks Bygg o Smide Handelsbolag ska trivas.

Bröderna Eks Bygg o Smide Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-20. I Sundbyberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Byggnads och smide.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bröderna Eks Bygg o Smide Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-11-03.

Idag är Bröderna Eks Bygg o Smide Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Bröderna Eks Bygg o Smide Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8276497.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Bröderna Eks Bygg o Smide Handelsbolag är Ek, Jan Anders som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Ek, Sune Andreas som är född 1951 och har titeln Bolagsman, .

Bröderna Eks Bygg o Smide Handelsbolag har 969649-9400 som sitt organisationsnummer.