Swallander & Hansson Handelsbolag

Stockholms län

Information

Swallander & Hansson Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sundbyberg som är den kommunen där Swallander & Hansson Handelsbolag finns. I Sundbyberg så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Swallander & Hansson Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Swallander & Hansson Handelsbolag har haft sedan 2001-05-15. Swallander & Hansson Handelsbolag har funnits sedan och 2001-05-15 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Swallander & Hansson Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Husbyv. 60, 197 91, Bro men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-282199.

Sundbyberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Swallander & Hansson Handelsbolag har idag 969665-1109 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen är den som för stunden ansvarar för Swallander & Hansson Handelsbolag

Häströrelse samt tillfälliga byggnadsarbeten.

I Swallander & Hansson Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hansson, Stefan Lars Krister som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Swallander, Maria Kristina som är född 1967 och har titeln Bolagsman, .