Magnum Företagsservice Handelsbolag

Stockholms län

Information

Magnum Företagsservice Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sundbyberg som är den kommunen där Magnum Företagsservice Handelsbolag finns. I Sundbyberg så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Magnum Företagsservice Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har ej F-skatt. Magnum Företagsservice Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Magnum Företagsservice Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ridv. 45, 174 57, Sundbyberg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-155550.

Sundbyberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Magnum Företagsservice Handelsbolag har idag 969667-3848 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -Murad, Saman är den som för stunden ansvarar för Magnum Företagsservice Handelsbolag

Städföretag samt handel med telefonkort för mobiltelefoner. Handel av livsmedel. Försäljning av hårdvara och mjukvara. Service, installation och support mot slutkund av IT-relaterade tjänster. Hård- och mjukvara.

I Magnum Företagsservice Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Al-Bayati, Hanan Abd Ali som är född 1983 och har titeln Bolagsman, Murad, Saman som är född 1971 och har titeln Bolagsman, .