Vitvaru bolaget i Sundbyberg Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Vitvaru bolaget i Sundbyberg Kommanditbolag är ett företag som finns i Sundbyberg. I Vitvaru bolaget i Sundbyberg Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tingvall, Anders Peter som är född 1975 och har titeln Komplementär, Tingvall, Elisabet Ann-Cathrine som är född 1955 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Vitvaru bolaget i Sundbyberg Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Vitvaru bolaget i Sundbyberg Kommanditbolag på telefon 08-6607910.

Handel med brunvaror och vitvaror samt all typ av hushållsprodukter, kapitalvaror, industrimaskiner inkl. reservdelsförsäljning, kläder och textiler, möbler för hushåll, kontor, presentartiklar, datorer, kopiatorer, telefoner samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Vitvaru bolaget i Sundbyberg Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Vitvaru bolaget i Sundbyberg Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Sundbyberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Vitvaru bolaget i Sundbyberg Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-02-11 och Vitvaru bolaget i Sundbyberg Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-02-11.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vitvaru bolaget i Sundbyberg Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vitvaru bolaget i Sundbyberg Kommanditbolag har 969682-4813 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.