Siminus Innovations Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Siminus Innovations Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Sundbyberg. Det är nämligen den kommunen som Siminus Innovations Kommanditbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Siminus Innovations Kommanditbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2002-05-08.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Trädgårdsg. 28, 172 38, Sundbyberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Siminus Innovations Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-9232644.

Sundbyberg arbetar för att verksamheter som Siminus Innovations Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Siminus Innovations Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att förvärva patent, uppfinningar, innovationer, ideer, mjukvara för utveckling, uppsättning och produktion samt idka härmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även arbeta med projektutveckling för egen räkning eller på konsultbasis.

Firmatecknare för Siminus Innovations Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Siminus Innovations Kommanditbolag och det är följande personer, ARATINGA Kommanditbolag som är född och har titeln Komplementär, Caelum Law & Economy Kommanditbolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, Molnar Broander, Eva Elisabeth R som är född 1956 och har titeln Prokurist, Söderberg, Olga Marianne som är född 1954 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Siminus Innovations Kommanditbolag är 969685-6195.