Inventun Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Inventun Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Sundbyberg. Det är nämligen den kommunen som Inventun Kommanditbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Inventun Kommanditbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2002-06-05.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Trädgårdsg. 28, 172 38, Sundbyberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Inventun Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-9232644.

Sundbyberg arbetar för att verksamheter som Inventun Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Inventun Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att arbeta med reklam och marknadsföring i tryckt media och internet, idé, grafisk form och grafisk produktion, produktionsledning och administration på konsultbasis. Bolaget skall även arbeta med organisation med tyngdpunkten på organisationsutveckling samt ledarskap med tyngdpunkten på management consulting. Bolget skall slutligen förvärva patent, uppfinningar, innovationer, idéer, mjukvara för utveckling, uppsättning och produktion samt arbeta med projektutveckling för egens räkning samt på konsultbasis.

Firmatecknare för Inventun Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Inventun Kommanditbolag och det är följande personer, Bolagsproffsen Scandinavia AB som är född och har titeln Komplementär, Hälsoinstitutet Virga Kommanditbolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, Molnar Broander, Eva Elisabeth R som är född 1956 och har titeln Prokurist, Söderberg, Olga Marianne som är född 1954 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Inventun Kommanditbolag är 969686-1286.