QUALNET Handelsbolag

Stockholms län

Information

969691-0158 är organisationsnummer för verksamheten QUALNET Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som QUALNET Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sundbyberg som är den kommunen som QUALNET Handelsbolag finns i.

QUALNET Handelsbolag har varit registrerat sedan 2003-01-21 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för QUALNET Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

QUALNET Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Sundbyberg som också är .

Firmatecknare för QUALNET Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med QUALNET Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-9384980 eller genom brev på följande adress:
Sevensv. 12, 174 46, Sundbyberg

Erbjuda kompletta internetlösningar till små och medelstora företag i Storstockholm genom franschisesamarbete med WSI International inom områdena webbdesign, eCommerce, eSolutions, eLearning och Web Hosting.

Det finns olika personer som har en koppling med QUALNET Handelsbolag och det är Moghaddassi, Sina som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Sohrabi, Shohreh som är född 1959 och har titeln Bolagsman,