Klingborg Consulting Handelsbolag

Stockholms län

Information

Klingborg Consulting Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sundbyberg som är den kommunen där Klingborg Consulting Handelsbolag finns. I Sundbyberg så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Klingborg Consulting Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Klingborg Consulting Handelsbolag har haft sedan 2003-08-09. Klingborg Consulting Handelsbolag har funnits sedan och 2003-08-09 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Klingborg Consulting Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Råstensg. 16, 172 70, Sundbyberg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-7227607.

Sundbyberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Klingborg Consulting Handelsbolag har idag 969694-0817 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Klingborg Consulting Handelsbolag

Konsulttjänster samt försäljning främst inom elektronik & säkerhetsbranschen.

I Klingborg Consulting Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hedman, Anneli Helena som är född 1982 och har titeln Bolagsman, Klingborg, Jan Mikael som är född 1977 och har titeln Bolagsman, .