JohnLeo Handelsbolag

Stockholms län

Information

969695-0626 är organisationsnummer för företaget JohnLeo Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JohnLeo Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sundbyberg som är den kommunen som JohnLeo Handelsbolag finns i.

JohnLeo Handelsbolag har varit registrerat sedan 2003-07-14 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för JohnLeo Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

JohnLeo Handelsbolag är och det finns flera bolag i Sundbyberg som också är .

Firmatecknare för JohnLeo Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Leonidas Kouvatsos ensam.

Vill ni komma i kontakt med JohnLeo Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7334040 eller genom brev på följande adress:
Skvadronsbacken 53, 174 47, Sundbyberg

Fastighetsrenoveringar, rost- och korrosionskydd, tak- och fasadrenoveringar.

Det finns olika personer som har en koppling med JohnLeo Handelsbolag och det är Kouvatsos, Alexandros Martin som är född 1983 och har titeln Bolagsman, Kouvatsos, John Leonidas som är född 1980 och har titeln Bolagsman,