Shoobie Handelsbolag

Stockholms län

Information

Shoobie Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sundbyberg som är den kommunen där Shoobie Handelsbolag finns. I Sundbyberg så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Shoobie Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har ej F-skatt. Shoobie Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Shoobie Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Lavettv. 42, 174 59, Sundbyberg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7334484.

Sundbyberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Shoobie Handelsbolag har idag 969701-2897 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Thomas Ambjörn Johansson ensam. är den som för stunden ansvarar för Shoobie Handelsbolag

Travhästar, tävling, försäljning, uppfödning och därmed förenlig verksamhet.

I Shoobie Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Roger Niclas Vincent som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Johansson, Lars Mikael som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Johansson, Thomas Ambjörn som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Samuelsson, Gösta Ingemar som är född 1948 och har titeln Bolagsman, .