Hårtrollen i Sundbyberg Handelsbolag

Stockholms län

Information

969710-0007 är organisationsnummer för verksamheten Hårtrollen i Sundbyberg Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hårtrollen i Sundbyberg Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sundbyberg som är den kommunen som Hårtrollen i Sundbyberg Handelsbolag finns i.

Hårtrollen i Sundbyberg Handelsbolag har varit registrerat sedan 2005-04-18 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hårtrollen i Sundbyberg Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-01.

Hårtrollen i Sundbyberg Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Sundbyberg som också är .

Firmatecknare för Hårtrollen i Sundbyberg Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Hårtrollen i Sundbyberg Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-286163 eller genom brev på följande adress:
Fredsg. 8, 172 33, Sundbyberg

Frisörverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hårtrollen i Sundbyberg Handelsbolag och det är Benjaro, Kinda som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Zahirovic, Elvedina som är född 1973 och har titeln Bolagsman,