Solna Tobak Gross Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Sundbyberg och Solna Tobak Gross Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Solna Tobak Gross Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Solna Tobak Gross Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Solna Tobak Gross Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2005-07-04. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Solna Tobak Gross Handelsbolag ska trivas.

Solna Tobak Gross Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01. I Sundbyberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Grossistförsäljning av tobak, cigaretter, tändare och telefonkort.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Solna Tobak Gross Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01.

Idag är Solna Tobak Gross Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Solna Tobak Gross Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-986059.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Solna Tobak Gross Handelsbolag är Abdayem, Iskandar Abdallah som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Matti, Sizar som är född 1961 och har titeln Bolagsman, .

Solna Tobak Gross Handelsbolag har 969711-7522 som sitt organisationsnummer.