Malmros o Vakil Handelsbolag

Stockholms län

Information

Försäljning av teletjänstprodukter, import och försäljning av kläder, marknadsundersökningar på uppdrag, försäljning av diverse produkter till detaljistledet,segmenten kunderna är verksamma inom tobak, livsmedel, video och gatakök.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Malmros o Vakil Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Sundbyberg så är Malmros o Vakil Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sundbyberg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sundbyberg och i Stockholms län. Redan 2005-11-16 så skapades Malmros o Vakil Handelsbolag och företaget är har ej F-skattsedel.

Malmros o Vakil Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-03-02

969714-8709 är organisationsnummret för företaget som finns i Sundbyberg.

Just nu är Malmros o Vakil Handelsbolag och det finns många företag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Malmros o Vakil Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Malmros o Vakil Handelsbolag är Malmros, Jonas Mattias Alexander som är född 1975 och har titeln Bolagsman, Vakil Mozafari, Micheal Mehdi som är född 1980 och har titeln Bolagsman, .