Nordic Koncepthus Handelsbolag

Stockholms län

Information

969717-4960 är organisationsnummer för företaget Nordic Koncepthus Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nordic Koncepthus Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sundbyberg som är den kommunen som Nordic Koncepthus Handelsbolag finns i.

Nordic Koncepthus Handelsbolag har varit registrerat sedan 2006-03-13 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Nordic Koncepthus Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Nordic Koncepthus Handelsbolag är och det finns flera bolag i Sundbyberg som också är .

Firmatecknare för Nordic Koncepthus Handelsbolag är följande:
Firman tecknas gemensamt av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Nordic Koncepthus Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-56844800 eller genom brev på följande adress:
Ängsstigen 8, 172 40, Sundbyberg

Produktion och försäljning av hus.

Det finns olika personer som har en koppling med Nordic Koncepthus Handelsbolag och det är Bygg Widmark & Platzer AB som är född och har titeln Bolagsman, Widmark & Platzer Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman,