Verificato Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Redovisning och bokföring, revision, skatterådgivning, och därmed förenlig verksamhet. Konsultverksamhet avseende företags organisation, information och därmed förenlig verksamhet. Ävensom konsultverksamheten inom IT, Webdesign samt affärssystem och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Verificato Kommanditbolag vars bolagstyp är Kommanditbolag.

I Sundbyberg så är Verificato Kommanditbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Kommanditbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sundbyberg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sundbyberg och i Stockholms län. Redan 2006-04-19 så skapades Verificato Kommanditbolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

969718-3862 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sundbyberg.

Just nu är Verificato Kommanditbolag och det finns många bolag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Verificato Kommanditbolag så går det att nå dem via telefon på 08-6285901 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -komplementären

Följande personer är på något sätt aktiva inom Verificato Kommanditbolag är Örnebjär, Ulf Christer som är född 1957 och har titeln Komplementär, Rodebrant, Ann Charlotte som är född 1957 och har titeln Kommanditdelägare, .