Bo Eriksson Kirurgi Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Sundbyberg och Bo Eriksson Kirurgi Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bo Eriksson Kirurgi Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Bo Eriksson Kirurgi Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Bo Eriksson Kirurgi Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2006-06-08. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bo Eriksson Kirurgi Handelsbolag ska trivas.

Bo Eriksson Kirurgi Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-24. I Sundbyberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Privat läkarverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bo Eriksson Kirurgi Handelsbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Bo Eriksson Kirurgi Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Bo Eriksson Kirurgi Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-4062855.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

De som är på något sätt har med Bo Eriksson Kirurgi Handelsbolag är Eriksson, Bo som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Johan Martin som är född 1982 och har titeln Bolagsman, .

Bo Eriksson Kirurgi Handelsbolag har 969719-5627 som sitt organisationsnummer.