Stabil Sundbyberg Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Stabil Sundbyberg Kommanditbolag är en verksamhet som finns i Sundbyberg. I Stabil Sundbyberg Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Haugen, Ann Jeanette som är född 1959 och har titeln Komplementär, Sundberg, Jimmy Henrik som är född 1962 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stabil Sundbyberg Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Stabil Sundbyberg Kommanditbolag på telefon 073-7889555.

Skönhetsvård, kroppvård och hälsovård.

Idag är Stabil Sundbyberg Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Stabil Sundbyberg Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Sundbyberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Stabil Sundbyberg Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-08-30 och Stabil Sundbyberg Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-08-30.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stabil Sundbyberg Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären

Stabil Sundbyberg Kommanditbolag har 969728-6897 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.