A touch of Sweden Handelsbolag

Stockholms län

Information

A touch of Sweden Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sundbyberg som är den kommunen där A touch of Sweden Handelsbolag finns. I Sundbyberg så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. A touch of Sweden Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har ej F-skatt. A touch of Sweden Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till A touch of Sweden Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Sundbyberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

A touch of Sweden Handelsbolag har idag 969732-3575 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -Ljungberg, Sven Erik Ingvar är den som för stunden ansvarar för A touch of Sweden Handelsbolag

Handel med klassiska svenska produkter såsom dalahästar, glasprodukter, polkagrisar, svenska matvaror samt därmed förenlig verksamhet.

I A touch of Sweden Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ljungberg, Sven Erik Ingvar som är född 1936 och har titeln Bolagsman, SELJ Konsult AB som är född och har titeln Bolagsman, .