ÅKERLIND PRODUKTION

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sundbyberg och ÅKERLIND PRODUKTION är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och ÅKERLIND PRODUKTION är ett av dem. Statusen för ÅKERLIND PRODUKTION är att Bolaget är aktivt.

ÅKERLIND PRODUKTION är ett Enskild firma och skapades 1992-09-29. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som ÅKERLIND PRODUKTION ska trivas.

ÅKERLIND PRODUKTION är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Sundbyberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom flygbranschen samt text och bildframställning

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ÅKERLIND PRODUKTION är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är ÅKERLIND PRODUKTION och det finns flera bolag som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med ÅKERLIND PRODUKTION så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-984802.

.

De som är på något sätt har med ÅKERLIND PRODUKTION är ÅKERLIND, OLOV TURE som är född 1932 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

ÅKERLIND PRODUKTION har 320729-XXXX som sitt organisationsnummer.