Torsten Holmén Consulting

Stockholms län

Information

380904-XXXX är organisationsnummer för företaget Torsten Holmén Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Torsten Holmén Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sundbyberg som är den kommunen som Torsten Holmén Consulting finns i.

Torsten Holmén Consulting har varit registrerat sedan 1995-01-18 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Torsten Holmén Consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Torsten Holmén Consulting är och det finns flera bolag i Sundbyberg som också är .

Firmatecknare för Torsten Holmén Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Torsten Holmén Consulting så kan ni göra det på telefon genom 08-287812 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom databranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Torsten Holmén Consulting och det är Holmén, Karl Torsten som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma,