FINNSPECERI IRMA NORMAN, SUOMENRUOKAA IRMA NORMAN

Stockholms län

Information

FINNSPECERI IRMA NORMAN, SUOMENRUOKAA IRMA NORMAN är ett företag som finns i Sundbyberg. I FINNSPECERI IRMA NORMAN, SUOMENRUOKAA IRMA NORMAN finns det lite olika personer som är förknippade och det är NORMAN, IRMA VILMA KYLLIKKI som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med FINNSPECERI IRMA NORMAN, SUOMENRUOKAA IRMA NORMAN så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå FINNSPECERI IRMA NORMAN, SUOMENRUOKAA IRMA NORMAN på telefon 08-297022.

Handel med livsmedel

Idag är FINNSPECERI IRMA NORMAN, SUOMENRUOKAA IRMA NORMAN av bolagstypen Enskild firma.

FINNSPECERI IRMA NORMAN, SUOMENRUOKAA IRMA NORMAN är ett av många företag som finns i Stockholms län och Sundbyberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

FINNSPECERI IRMA NORMAN, SUOMENRUOKAA IRMA NORMAN innehar ej F-skattsedel och FINNSPECERI IRMA NORMAN, SUOMENRUOKAA IRMA NORMAN är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1978-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för FINNSPECERI IRMA NORMAN, SUOMENRUOKAA IRMA NORMAN så är det följande:

FINNSPECERI IRMA NORMAN, SUOMENRUOKAA IRMA NORMAN har 411227-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.