WIGRA Ekonomi o Administration

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sundbyberg och WIGRA Ekonomi o Administration är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och WIGRA Ekonomi o Administration är ett av dem. Statusen för WIGRA Ekonomi o Administration är att Bolaget är aktivt.

WIGRA Ekonomi o Administration är ett Enskild firma och skapades 1996-09-09. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där företaget finns i jobbar för att företag som WIGRA Ekonomi o Administration ska trivas.

WIGRA Ekonomi o Administration är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Sundbyberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom företagsadministration. Löpande bokföring. Reskontrahantering. Inkassoärenden. Avstämningar. Dataregistrering och ordbehandling.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att WIGRA Ekonomi o Administration är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är WIGRA Ekonomi o Administration och det finns flera företag som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med WIGRA Ekonomi o Administration så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med WIGRA Ekonomi o Administration är Granath, Wiran Gulli Linnea som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

WIGRA Ekonomi o Administration har 420730-XXXX som sitt organisationsnummer.