INGENJÖRSFIRMA LARS F. ANDERSSON

Stockholms län

Information

INGENJÖRSFIRMA LARS F. ANDERSSON är en verksamhet som finns i Sundbyberg. I INGENJÖRSFIRMA LARS F. ANDERSSON finns det lite olika personer som är förknippade och det är ANDERSSON, LARS FOLKE som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med INGENJÖRSFIRMA LARS F. ANDERSSON så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå INGENJÖRSFIRMA LARS F. ANDERSSON på telefon 08-293148.

Konstruktion, tillverkning och försäljning av mekanisk och elektronisk utrustning

Idag är INGENJÖRSFIRMA LARS F. ANDERSSON av bolagstypen Enskild firma.

INGENJÖRSFIRMA LARS F. ANDERSSON är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Sundbyberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

INGENJÖRSFIRMA LARS F. ANDERSSON innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och INGENJÖRSFIRMA LARS F. ANDERSSON är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för INGENJÖRSFIRMA LARS F. ANDERSSON så är det följande:

INGENJÖRSFIRMA LARS F. ANDERSSON har 431029-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.