Hantverks galleria Jusupoff

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sundbyberg och Hantverks galleria Jusupoff är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Hantverks galleria Jusupoff är ett av dem. Statusen för Hantverks galleria Jusupoff är att Bolaget är aktivt.

Hantverks galleria Jusupoff är ett Enskild firma och skapades 2001-03-30. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Sundbyberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Hantverks galleria Jusupoff ska trivas.

Hantverks galleria Jusupoff är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-16. I Sundbyberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Tillverkning av trägravyr och tavlor av bränngravyr. Förmedling av andra konstnärers tavlor, alster och konstföremål.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hantverks galleria Jusupoff är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-16.

Idag är Hantverks galleria Jusupoff och det finns flera bolag som är det idag i Sundbyberg.

Vill man komma i kontakt med Hantverks galleria Jusupoff så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-281583.

.

De som är på något sätt har med Hantverks galleria Jusupoff är Sutinen, Juhani Kalevi som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Hantverks galleria Jusupoff har 431207-XXXX som sitt organisationsnummer.