Björn Waldviks Måleri

Stockholms län

Information

450531-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Björn Waldviks Måleri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Björn Waldviks Måleri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sundbyberg som är den kommunen som Björn Waldviks Måleri finns i.

Björn Waldviks Måleri har varit registrerat sedan 2000-07-14 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-07-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för Björn Waldviks Måleri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-07-31.

Björn Waldviks Måleri är och det finns flera verksamheter i Sundbyberg som också är .

Firmatecknare för Björn Waldviks Måleri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Björn Waldviks Måleri så kan ni göra det på telefon genom 08-287775 eller genom brev på följande adress:

Måleriverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Björn Waldviks Måleri och det är Waldvik, Björn Hugo som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,