Firma Power Promotion & Management, George Reispass

Stockholms län

Information

460619-XXXX är organisationsnummer för bolaget Firma Power Promotion & Management, George Reispass. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Firma Power Promotion & Management, George Reispass är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sundbyberg som är den kommunen som Firma Power Promotion & Management, George Reispass finns i.

Firma Power Promotion & Management, George Reispass har varit registrerat sedan 1997-02-24 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Firma Power Promotion & Management, George Reispass så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Firma Power Promotion & Management, George Reispass är och det finns flera bolag i Sundbyberg som också är .

Firmatecknare för Firma Power Promotion & Management, George Reispass är följande:

Vill ni komma i kontakt med Firma Power Promotion & Management, George Reispass så kan ni göra det på telefon genom 070-6341684 eller genom brev på följande adress:

Management och konsultverksamhet i musikbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Firma Power Promotion & Management, George Reispass och det är Reispass, Jim Edgar George som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,