Tobaksrullen

Stockholms län

Information

480122-XXXX är organisationsnummer för bolaget Tobaksrullen. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tobaksrullen är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sundbyberg som är den kommunen som Tobaksrullen finns i.

Tobaksrullen har varit registrerat sedan 2003-11-18 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-12-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tobaksrullen så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-12-04.

Tobaksrullen är och det finns flera bolag i Sundbyberg som också är .

Firmatecknare för Tobaksrullen är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tobaksrullen så kan ni göra det på telefon genom 08-280057 eller genom brev på följande adress:

Tobaksaffär. Återförsäljare av tobaksprodukter, alla sorters tidningar, videofilmer, läsk.

Det finns olika personer som har en koppling med Tobaksrullen och det är Mirsaidi, Seyed Alinaghi som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,