SUNDBYBERGS RYGGMOTTAGNING

Stockholms län

Information

SUNDBYBERGS RYGGMOTTAGNING är en verksamhet som finns i Sundbyberg. I SUNDBYBERGS RYGGMOTTAGNING finns det lite olika personer som är förknippade och det är HÄGGLUND, LARS LENNART som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med SUNDBYBERGS RYGGMOTTAGNING så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå SUNDBYBERGS RYGGMOTTAGNING på telefon 08-296367.

Bolaget skall bedriva naprapat, rygg-, led- och muskelbehandling och försäljning av därtill anknutna varor samt handel och marknadsföring av varor anknutna till hälsokostbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet. Sjukgynastik rehabiliteringsträning.

Idag är SUNDBYBERGS RYGGMOTTAGNING av bolagstypen Enskild firma.

SUNDBYBERGS RYGGMOTTAGNING är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Sundbyberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

SUNDBYBERGS RYGGMOTTAGNING innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och SUNDBYBERGS RYGGMOTTAGNING är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SUNDBYBERGS RYGGMOTTAGNING så är det följande:

SUNDBYBERGS RYGGMOTTAGNING har 480903-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.