HÄLL SNICKERI OCH BYGG

Stockholms län

Information

HÄLL SNICKERI OCH BYGG hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sundbyberg som är den kommunen där HÄLL SNICKERI OCH BYGG finns. I Sundbyberg så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. HÄLL SNICKERI OCH BYGG tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket HÄLL SNICKERI OCH BYGG har haft sedan 1998-01-01. HÄLL SNICKERI OCH BYGG har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till HÄLL SNICKERI OCH BYGG så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-283772.

Sundbyberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

HÄLL SNICKERI OCH BYGG har idag 500503-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för HÄLL SNICKERI OCH BYGG

Byggnadsverksamhet

I HÄLL SNICKERI OCH BYGG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Häll, Bengt Gunnar som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .